Ik beach club. Jij clubt. Wij clubben

28 november 2019

Een Beach club vinden aan de Costa del sol is niet moeilijk, de juiste daarentegen…

Ik geef je mijn top 3 :

In de buurt van Torremolinos?

Bezoek de beach club Nuevo y sur Beach House, letterlijk het nieuwe en zuidelijk strandhuis. Je vindt een toplocatie op het strand met zalige Balinese bedden, een zen-moment onder een gefilterd doek van katoen. Een hongertje is vlug gestild met een lekkere lunch. Ambiance verzekerd met het regelmatig optreden van een DJ of een local muziekbandje. Parkeren is geen probleem en je kan al genieten vanaf 10 u.

En we blijven nog wat hangen in Torremolinos in de Chiringuito La Moraga, een typische Spaanse bar, local food.  Voor de “echte” toeristen onder ons kan de keuken ook “gewone” maaltijden reserveren. De strandbedjes zijn eenvoudig maar gezelligheid troef. Om zalig te chillen, kan je hier terecht vanaf 9 u tot 21u. Opgelet in de winter is deze magische plek gesloten.

En dan heb je Marbella met Nikki Beach, de queen van de beach clubs aan de Costa del sol, de speeltuin van de celebraties, de VIP club bij uitstek. Een feestje bouwen? Nodig je vrienden uit en de pret kan beginnen. Een lifestyle om U tegen te zeggen, the place to be, een open air restaurant met bar, spectaculaire views op de Middellandse Zee. Prijzig maar de moeite om eens mee te maken. Check de website voor de juiste openingsuren.

Meer tips over beach club en leuke adresje vind je in het deel Inspiratie in het boek Zo koop je een huis in Spanje. Te verkrijgen via deze site.